Post og stoffer

I LOVE MAC

Torsdag aften sent kommer min mand hjem og fortæller at en af naboerne har set at der har rendt en mand rundt i haven. Der holdt en bil hvor der stod Budstikken….


Christian: “Hvad har du nu bestilt?”
Mig: “Ik noget”…. spekulere som en gal… hmm... nej alt det som jeg har bestilt de sidste måneder er kommet frem, ingen restordre til mig. (Man bliver lidt en shopaholic af at være hjemme så længe og der har jo været en del at købe nu da vi ventede William)
Christian: “Det var da underligt, er du sikker på at du ikke har bestilt noget på nettet?”
Mig: ” Ja, gu er jeg sikker. (Bliver lidt småfornærmet). Kan det være noget der er i restordre til brændeovnen, tilbehør eller noget?”
Christian: “Nej! Det er kommet”

Vi går i seng med forurettet sag…

Fredag morgen da jeg tømmer postkassen, ligger der en lille seddel, hvor der står Budstikken og et tlf. nr. intet andet. Mystisk…
Ringer til Budstikken, der er intet ref. nr. eller noget. Men det har de helt tjek på, da jeg siger hvad jeg hedder.

Budstikken “Ja, de havde en pakke til mig”
Mig: ” Ok, hvorfra? For jeg har ikke bestilt noget”
Budstikken: “Har du ikke bestilt en computer?”
Mig: ” Øh, jo… Men den kommer først til januar”
Budstikken: Jeg har 15.000 stk. jeg er i gang med at levere, så den er her nu”
Mig: “Ok, fint… du kommer bare”

Jeg har via mit job bestilt en stationær IMAC. Jeg har en MACBOOK, som jeg bare elsker. Det tog lidt tid inden forelskelsen kom… Den er jo noget anderledes at betjene, og jeg fortrød at jeg havde købt den, men når nu jeg havde købt den og min gamle bærbar var færdig, var der ikke andet for end at finde ud af hvordan den virkede. Nu er det bare Os to – vi to.


Han har brokket sig lidt over at jeg brugte meget tid ved min IBOOK til at starte med. Christian kalder den “min anden kæreste”. Der var ikke meget forståelse for, at den var noget anderledes at betjene, men men… Når han så i ny og næ skal låne den, når han ikke har sin egen bærbar med hjem fra job, sidder han og fumler og kan godt se at den er noget anderledes at betjene. Men sjovt nok er den kærlighed som jeg har til MAC sneget sig ind under huden på ham, så han har glædet sig lige så meget som mig til at få den hjem. Og den måtte gerne stå på hans kontor her hjemme, men den skal stå på mit kontor og sådan er det bare… smil…

Det var ren kærlighed ved første blik da jeg pakkede min nye IMAC ud her til morgen. Jeg havde oprindeligt bestilt min IMAC med 21 tommer skærm, men de havde selv opgraderet den til 27 tommer, så det er et helt fjernsyn der er ankommet. Det skal jeg lige vende mig til… Og så har jeg bestilt den med dobbelt styresystem, så den både kan køre Windows 7 og Leopard som er MACs styresystem. Christian er alligevel lidt misundelig….

Til jer derude som overvejer om i skal investere i en MAC og tænker kan man nu finde ud af at bruge den? Er den den nu pengene værd? Jeg kan kun sige ja til det hele og går alt i knude kan du altid søge hjælp på flere danske MAC forums.


Must have… en lille pink IPOD Shuffel. Jeg har allerede en Ipod, men det er den store af dem og den er lidt klodset, så kunne godt tænke mig en lille en til når jeg træner fitness. 

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

1 kommentar

  • Hej Frau Weber,jeg så lige at du læser med på min blog – ellers vil jeg nok ikke have fundet din måske, men nu da jeg har, kan jeg også ligeså godt lige smide en kommentar ;-)Og det her indlæg er jo også lige noget for mig. Jeg startede med en iPhone og så gik det ellers stærkt: imac, macbook, ipod 😉 Jeg er også SÅ vild med de ting! Okay, man skal godt nok lige finde ind i det, men så kører det altså også bare derud af! Yes!Frau Weber, hvordan det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post og stoffer