Jeg vandt!

Hvad laver i?

Sidder og tager en slapper… Læser lidt hos jer andre bloggere… på mine nye MAC... Altså hvor er det fedt, selvom det er et helt fjernsyn. Alle jeres blogs er bare mere fede i 27 tommer end på de 15 jeg ellers har læst dem med.

Har taget en kop kaffe og sidder og trøstespiser lidt Summerbird Chokolade som Christian har fået i julegave af en leverandør… Har stadigvæk ondt. Var jo til kiropraktor i går (og i dag). Mit bækken er låst, så hurra den bækkenløsning som ingen ende vil tage… Og hurra igen for ikke at have afleveret krykkerne tilbage endnu…

Tilbage til chokoladen…Hvorfor skal det altid lyde så fint så fint? Man tør jo næsten ikke at smage…. Man sidder helt stille og kigger i æsken og overvejer nøje hvilket stykke men skal fange. Skal det være? nahhh... måske… hm… Den der… Cremet ganache forfinet med Bel Claro rålakrids eller hvad med Hasselnøddernes konge, omfavnet af nougat på en bund af marcipan… Hold op! Den røg lige i den hule tand:-)Jeg har længe gået og savlet over denne bog. I går var den nedsat og jeg måtte eje den. Kender du den? Det er kort fortalt en bog om dansk design igennem tiderne helt tilbage fra Vikingetiden og frem til nu. Både om designerne og om deres møbler, bygninger osv. Den skal jeg hygge med med i juledagene…

Hvad laver i ellers derude i dag? 

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

Skriv en kommentar

  • Årh, har passet børn mens manden købte min julegave, pakket gaver ind, været ude og købe ind, hentede julegave på arbejdet, fik brugt penge på torvet (uuups, men fandt 50 kr i min jakke lomme), ryddet op og fik købt værtindegave til min mor. Købte forresten en rød stedmorblomst i en rød urtepotteskjuler og satte en lille keramiksnemand ved siden af. Men lidt celofan om ligner det en million 😉 Forhåbenlig får vi lidt tid til at slappe af sammen i aften, manden og jeg.Trist med ryggen, men så har du jo chokolade og din nye bog. Håber du får tid til at nyde den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vandt!