Gør klar til møde

Fisk og hæklerier

Hæklekurset gik godt omend jeg personligt syntes det var lidt kaotisk. Der var mange mennesker på lidt plads. Jeg sad i hvertilfælde på pladsen hvor alle skulle forbi, så jeg blev hele tiden forstyret i hæklearbejdet.


Men ellers var det hyggeligt og lokalerne var super indrettet, og kaffen og det fine lille muffinarrangement var godt. Ikke sidste gang jeg har besøgt caféen jeg ville dog ønske at man var lidt færre på sådan et kursus en anden gang. Men kan man tillade sig at brokke sig? Kurset var gratis, så nope I don’t think so…

Ved mit bord blev der skiftevis snakket og spist og når der så skulle hækles der der ro og koncentration om arbejdet.
Wenche bloggeren fra Tusindfryd, instruerede os nybegyndere ved de to borde.

Lis bloggeren fra Karlsons Kludeskab ser meget koncentreret ud om sit hæklearbejde. Der blev vidst hæklet lapper.

Tilsidst et stk. færdigt hæklearbejdet udført af Frau Weber samt en dejlig gave fra Tante Grøn (Hæklenål fra Clover)

Sushi til to, 310 kr. velbekomme…

På vej hjem fra Odense blev det til takeaway fra Bar’sushi i Odense M. Et super lækkert sted at handle sushi fra. Vi har ikke spist sushi længe…. eller først fik jeg at vide at man ikke måtte spise sushi som gravid, senere fik jeg at vide at jeg gerne måtte, hvis bare fisken havde været frosset i et døgn. Det plejer vi så også selv at gøre når vi laver sushi herhjemme, af hensyn til vores maver, men tilsidst droppede jeg det og har så ventet med at få sushi til i aftes og mums hvor var det godt. Vi må snart lave sushi herhjemme igen. 

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

2 kommentarer

  • På billedet ser det altså super hyggeligt ud, og jeg vill så gerne have været med. Og hvor fint, du fik lavet dit eget armbånd. Glæder mig til at se, hvad de nyerhvervede hæklekompetencer kan føre til i fremtiden…Har i øvrigt spammet børneværelsesindlægget igen, hvis ikke du har spottet det allerede…God mandagHilsen Helle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du dygtig! Så er du klar til masseproduktion i sofahjørnet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør klar til møde