Fisk og hæklerier

Sofaventer

Vente vente vente… Jeg hader at vente… Vi har købt en sofa hos Mega møbler som vi fik leveret i juli måned. Siden da er det kun gået ned af bakke (for sofaen). Den er 7 måneder gammel men ligner en der er 7 år gammel siddet ihjel sofa. Syningerne på siddehynderne er begyndt stille og roligt at vende sig og der er for meget stof da selve siddehynden er blevet flad. Jeg har sjældent set noget ligende.Nå, men vi har selvfølgelig ringet og brokket os, og de sender en mand. Kender i det… “Ja vi ringer en halv time før vi kommer” og bang så lagde han røret, fordi hans mobil ringede i baggrunden. Så sidder man der og tænker, fedt det kan godt være at jeg har barsel, men jeg hader at sidde og vente uden at vide om det er kl. 8, 11, 13 eller 15. Jeg har okset i bad, pisket rundt og lige nettet hytten osv. Kigget på mobilen flere gange, for at være sikker på han ikke har ringet endnu, men nej… Så her sidder jeg og venter inde i det gode vejr (solen skinner her på Fyn). Øv! (Han lød i øvrigt som en rigtig bulldog) De sender sikkert sådan en som er bred over skuldrene med hår mellem tænderne, men han kan bare komme an….


Inden vi købte den her sofa havde vi sofaer fra Ikea. De var 5 år gamle. De var ikke siddet ihjel, vi ville bare gerne have en mere firkantet stil som passer bedre til de møbler vi har nu og husets stil. Vi solgte dem… Det har vi så fortrudt lige siden…

Faktisk anede jeg ikke at man overhovedet kunne sælge brugte Ikea sofaer. Det var mere et eksperiment at jeg satte et par sedler op i de nærmeste supermarkeder og en annonce på Trendsales. Der var 2 sofaer og en puf til 1500 kr. Tænkte at der så var 500 kr. at handle med. Og blev de ikke solgt røg de bare på losseren. Aldrig har vi været stormet sådan på telefonen. Det var telefonstorm ala... Vi har en lejlighed på Kongens Nytorv i København til leje for 5500 kr. om måneden.

Hende der kom først lagde en depositum på 500 kr. sofaerne, hun var simpelthen bange for at jeg solgte dem til en anden, selvom jeg forsikrede hende om at det gjorde jeg selvfølgelig ikke, når nu vi havde en aftale ( hun kunne først hente dem dagen efter).

Den telefonstorm den forsatte en uges tid og i et par måneder efter var der stadigvæk nogle der ringede måske en gang om ugen, så det endte med at jeg måtte på jagt efter de sedler, så folk stoppede med at ringe på de sofaer.


Så hver gang vi har noget vi ikke bruger mere sætter jeg det til salg i stedet for at smide det på losseren og jeg har faktisk haft ret stort held i sær på Trendsales… Christian sagde faktisk i går at jeg burde gå ind i hans branche og starte på at sælge biler. Han er sikker på at jeg ville kunne høvler nogle kasser over disken:-)
OPDATE…

Det endte jo selvfølgelig som man kunne forvente af et firma som Mega møbler. “Det må du bare leve med” (hynderne må du bare vende, selvom man ikke kan vende dem alle da det er en hjørnesofa med chaiselong, og selvom de er flade og ikke kan bankes op). “Det vil jeg ikke gøre mere ved, du kan klage til forbrugerklagenævnet, det er jo gratis og det er det vi betaler vores skat til”. Nååå, ok.. det er det vi betaler topskat til her hjemme…. aha… spændende… Til folk som orker at gå den lange vej og klage… Og det bedste ved det hele er at det er direktøren som har været her i 4 min lige præcis.

Det bedste er nu at de reklamere med 6 års udvidet garanti på deres hjemmeside…egne ord…”Ingen gør det bedre”, nej det gør de ikke, for de gør nemlig slet ikke noget… 

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

5 kommentarer

 • Æv med sofaen.Jeg er lidt langsom jeg ved det! Men for et stykke tid siden efterlyste du opskrifter på babymad.Sundhedsstyrelsen har lavet bogen mad til spædbørn og småbørn. Der er lidt om baggrunden for de forsk. anbefalinger, de forskellige perioder, noget om overgangskost og meget andet. bagerst er der en del opskrifter. Jeg bruger den selv både til mine børn og undervisning. Den er god som basisbog!http://www.sst.dk/publ/Publ2003/Mad_netversion_0903/index.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han slipper ikke så let, bare i ren protest går jeg hele vejen. Jeg ringer til forbrugerklagenævnet i morgen og spørg hvordan vi skal forholde os. For den sags skyld er jeg parat til at finde en advokat selv, bare fordi det bliver mig en principsag. Tænk at man smører dårlig kundeservice af på skatteborgerne ved at sige at man bare kan klage til forbrugerklagenævnet, det er det vi betaler vores skat til. Snylter!Undre mig over man kan køre en forretning på den måde, skriver man har udvidet garanti på 6 år og så vil man ikke en gang gøre noget ved en sofa der er 7 måneder gammel, hvor de endda har bevisførelsen på reklamtionen. Og tænk at man i sådan et møbelvarerhus har tid og resourcer til at sende direktøren ud til reklamationer. Det troede jeg var noget man havde folk ansat til, men han har måske ikke andet og lave for han går næppe til en kundeservicemedarbejder løn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  vi har også kun haft dårlige oplevelser med MEGA. Jeg endte også med at tale med deres direktør og magen til selvopblæst arrogant nar skal man da lede længe og grundigt efter. Vores problem var at vores møbler aldrig ankom og han var så ligeglad med det og indrømmede det endda helt åbent i telefonen. WTF???Lortefirma!undskyld al galden, men der er bare ikke så meget pænt at sige om dem.Hvis du har tålmodigheden til at blive ved, så håber jeg du får noget ud af det i sidste ende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal absolut kontakte forbrugerklagenævnet. De skal udbedre “skaden” (det har de tre forsøg til) eller give dig en ny sofa. Og når de reklamere med 6 år, jamen så er det endda falsk markedsføring oven i. Hen til telefonen med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Frau WeberNej hvor træls. Er der ikke 2 års garanti som på alle andre varer? Hvis den allerede er ved at gå op i syningerne? Jeg tænker det er vel ikke okey også om den er købt i mekamøbler?Du kæmper bare videre.kh Jeannet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisk og hæklerier