Sofaventer

Spacebear m.m.

Der har været lidt stille her på bloggen nogle dage… Det er ikke fordi at der ikke sker noget, faktisk sker der en hulens masse i disse dage… eller det syntes jeg selv, men nu er jeg også på barsel, så der skal ikke så meget til at få mig til at føle at


  1. Jeg har travlt
  2. Jeg er stresset
Og nej… det er ikke de huslige jeg har kastet mig frådende over… (Gør jeg nogensinde det? Ej, det tror jeg faktisk ville være en overdrivelse) Hvordan skal det nogensinde gå når jeg starter på arbejde igen… Det bliver en brat opvågning tilbage til den virkelige verden. Åh no! Glæder jeg mig eller? Behøver jeg at svare på det lige nu?

Nå men med posten i onsdags kom 2 pakker i den ene var der tøj til William i den anden var der Spacebear. (Posten ” Ja i er altid hjemme om morgen, så jeg tænkte jeg lige ville smide dem her af først” ok, tak kl. 7? Man bor vel på landet… alle holder øje med alle, selv postbudet om hvornår man er lettest at få fat i)

Spacebear har William fået af en af Christians gamle veninder, ja altså en han har kendt fra way back. Det var endelig meningen at vi skulle nå at ses inden hun drog mod staterne, men det lykkes ikke at matche to travle kalendere… Og nu har hun pakket og er fløjet til San Fransisco for at studere på Berkley University.


Hun er i gang med en phd. i astrofysik og hvis man vil frem i den verden, så er det ikke her det sneer, men på den anden side af jorden. Jeg ved faktisk ikke hvornår hun kommer tilbage, hvis hun nogensinde gør… Job i den branche trods finanskrise osv. er der jo ikke imponerende mange af i dk og tror faktisk også at hun allerede er blevet tilbudt job når hun er færdig hos NASA.

Ellers har jeg i går været sammen med 4 fantastisk kvinder som jeg har mødt i min graviditet. Når vi er sammen forsvinder tid og sted. Vi sludre om alt og ingen ting. Fra hver gang vi ses syntes jeg vi kommer tættere og tættere på hinanden og tror virkelig trods vore travle liv, at når vi starter på job igen og når ungerne bliver ældre, så vil vi stadigvæk mødes og pludre.

I aften kommer en god ven til middag som vi ikke har set længe. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Selvom det altid er lidt kaotisk at få gæster i hverdagen (nu da man har barn og rutiner bare er et og alt).

Ja det er faktisk en anden ting vi har måtte tage til os, for når vi fik børn…. (Kender du den? Eller kan du huske dig selv sige det?) Nå, men William skulle bare med rundt og det måtte han vende sig til, og dem som sagde at det ikke kunne lade sig gøre var pylrede forældre… Ok, jeg ligger mig om på ryggen… Faste sengetider i egen seng er at foretrække både for William og for os, for hvor er det ikke hyggeligt at være ude hos venner eller familie med en skrigende unge en hel aften, bare fordi han er principfast… Man bliver klogere…


Ellers har vi bare hygget her hjemme… For hvor er det dog koldt at gå nogle steder…

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

1 kommentar

  • Hjemlighygge med sådan en lille skønno gut er da også bare guld værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofaventer