I aften tror jeg på det...

Og turen går til…

Samsø…

Vi vidste inden vi rigtig havde besluttet os hvor vi skulle hen, at det skulle være et sted i Danmark. Skagen var første prioritet, men syntes ikke vi kunne finde noget tæt på Skagen i de uger vi skal af sted. Så vi tænke hvorfor ikke en ø? Jeg har aldrig været på samsø, Christian har været der en gang tidligere og syntes det kunne være fedt at komme derover igen.


Så vi fik googlet Samsø og læst lidt om øen, seværdigheder m.m. Ikke fordi vi skal storme rundt på øen en hel uge, men bare så der måske var en eller to ting vi kunne se. Ellers skal ugen bare består af afslapning og hygge. Hvor tit trækker man stikket ud når man tager på ferie? Vi har altid stormet rundt og bagefter følte vi slet ikke vi havde holdt ferie, så i år skal der ro på…

Da vi skulle finde et sommerhus lagde vi vægt på…

 • 1 plan ( Som altid drager børn til sig )
 • Opvaskemaskine ( Gider ikke vaske op i hånden, vi er vel på ferie alle sammen )
 • Spa ( Så mor og far kan nyde et bad og et glas om aften, når William er lagt )
 • Tæt på vand
 • Tæt på indkøb
 • Børnefaciliteter ( Så er der højstol og seng til William )
 • Lidt lækker indretning ( Jeg orker ikke at sidde i en lille træhytte med blomstret tapet, hvis det regner en hel uge )
Vi fandt Samsø Feriehusudlejning, hvor vi har valgt at leje igennem. Vi syntes priserne på samsø for at leje sommerhus er ret billige i forhold til mange andre feriesteder. Ikke at det har været afgørende for vores valg, det undrede os bare…

Hvad vi skal lave de to andre uger er ikke bestemt, måske tager vi lidt rundt på Fyn og ser nogle slotte og noget natur eller også slapper vi bare af hjemme og nyder friheden til fuldt ud at kunne disponere over dagen som vi lyster.
Har du bestilt sommerferie? Eller har du en idé om hvor du skal hen?

FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER

 

   

Skriv en kommentar

 • Der er også rigtig dejligt på Bornholm. Jeg har selv været der meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja vores ferier går altid til Bornholm, for der bor svigerforældrene jo. Det er nu også hygsom nok. Maksimal opvartning, god mad, stranden, hyggelig shoppingture (jo de HAR faktisk butikker som vi ikke har her i vores egen by) og så mulighed for at se familien. Så sommerferien bliver nok 1½ uge på Bornholm og så 1½ uge hjemme hvor vi sikkert giver den som familien DK for første gang med tur til Zoo og ligende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I aften tror jeg på det...