Igen igen...

Du kan nu vinde…

Jeg har på min lange rejse på snart et år prøvet en del i forbindelse med, at jeg har fået stress.


Hvor meget kan du høre mere om efterhånden… En af de ting som jeg bl.a arbejder med for tiden, (for man kan jo altid blive klogere både på sig selv og sin partner ik?) er min rolle som kone og mig som person, forventninger til Christian og mig selv og mange andre ting.

Jeg har fået lov at anmelde Parterapeut & sexolog Maj Wismann’s lydkursus – Det sunde parforhold – Forventninger, roller, behov, krav og parforhold.


Om lydkurset skrev jeg….

Maj Wismann går direkte i kødet på alle de ømme punkter i dig selv og i dit parforhold.

Maj levere på en meget ærlig, humoristisk og direkte måde mange svar, på de mange spørgsmål der opstår i dig selv og i et parforhold når nyforelskelsen har lagt sig.

Du får her opskriften og bliver opmærksom på hvordan du kommer ud af offerrollen, de skjulte dagsordner, “dine” projekter og vinder den evige kamp over de sure sokker og underbukser med et smil på læben.

Du vil hurtig få svar på spørgsmål som “Hvorfor gør han ikke som gerne vil have det?”, “Hvad er det han ikke forstår?”, “Så kan jeg lige så godt bare gøre det selv” og “Det kan han sgu´da tænkte dig selv til”.

Hvis du følger Maj Wismanns råd, så lover jeg at du bliver en meget sjovere mor, kone, kæreste, veninde og din egen bedste ven.

Læs også Oestrogens anmeldelse af lyskurset her.

Hvem er hende Maj Wismann?

Maj er en af Danmarks mest efterspurgte parterapeut og sexologer. Hun har arbejdet i sin egen klinik siden 2006, hvor hun arbejder professionelt med kærlighed i sin praksis.

Maj har tidligere drevet brevkassen på bladet Woman, og driver i dag hendes egen brevkassen på websexolog hvor du gratis kan indsende et spørgsmål om lige det du har på hjertet om sex og kærlighed.

Passionen er lagt på at opbygge livsglæde og meningsfuldhed i livet, samt at få skabt de relationer, man ønsker i sit liv, og tage det fulde ansvar for ens eget liv, hvor man vil hen, med hvem og hvad det skal indeholde.

Livet er IKKE raket videnskab ? heller ikke kærligheden! Men det gælder om at vide, hvad der skal til, for at få de resultater man ønsker.

Maj rejser rundt i landet med forskellige foredrag ?Kun for kvinder ? om lyst, kærlighed og feminin essens? og ?Kærlighedens Kemi?.

Og hvad kan jeg så vinde?
Du kan vinde lydkurset – Det sunde parforhold – Forventninger, roller, behov, krav og parforhold på en cd med en lille hilsen fra Maj Wismann.
Og hvad skal jeg gøre for at vinde?
For at vinde Maj Wismanns lydkursus – Det sunde parforhold – Forventninger, roller, behov, krav og parforhold er at du skal skrive en kommentar i kommentarfeltet med din mailadresse og så skal du selvfølgelig være fast læser af Frau Weber.
Hvornår trækker du lod?
Det gør jeg mandag d. 18 april kl. 20.00
FRAU WEBER ER FLYTTET…. LÆS MED HER
    

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Igen igen...