Optimer dit parforhold i 2014!

Sådan køber du billige Angulus sandaler og støvler…

Sådan køber du billige Angulus sandaler og støvler…

Jeg plejer altid at købe Angulus til min søn, men efter at jeg begyndte at læse og få SU, søgte jeg i sommers alternativer til et billigere mærke til omkring 500 kr. for et par sandaler.

Angulus sandaler

Jeg bestilte dem over nettet og da de kom, måtte jeg til min store skuffelse pakke dem pænt sammen og sende retur. De var alt for smalle og lukket til Williams fod, som er bred og har en høj vrist.

Barbu måtte jeg finde et par Angulus sandaler. Der var udsolgt alle steder på nettet i lige netop str. 27 i den model med mulighed for justering med velcro to steder på foden. Så jeg måtte rundt de steder jeg ved forhandler Angulus sandaler i Odense. Det sidste sted jeg var, havde de et par tilbage i lige netop den rigtige størrelse og model.

De to Angulus modeller jeg altid går efter…

Jeg går altid efter to helt særlige modeller fra Angulus.

Den ene model er sandalen, som kan justeres to steder med velcro, så sandalen kommer til at sidde præcis efter hvordan foden er, men uden at sandalen sidder løs på nogen måde. Modellen på sandalen hedder B5350.

Den anden model er en støvle med både skind og ruskinds detaljer. I støvlen er der tex-membran, som holder fødderne tørre og uld som holder fødderne varme. Modellen hedder B2302.

Et tip til at købe frem i sko str.

Jeg har skrevet ned fra år til år, hvad nummer William har brugt i både sutsko, sandaler og vinterstøvler. Det har passet de sidste 3 år (Han er 4 år). Det passer lige præcis med, at han springer to numre hver sæson. Fx. brugte han sidste år str. 27 i sandaler og 26 i støvler. Det passer med at han i går op i str. 29 i sandaler og lige nu bruger str. 28 i støvler.

Derfor tør jeg godt handle og gøre nogle rigtig gode køb på Angulus sandaler og støvler udenfor sæson. Og skulle det gå helt galt, så ved jeg at nye Angulus sandaler og støvler går som varmt brød på Trendsales.

Sådan køber du Angulus sandaler & støvler…

I mellem jul og nytår har jeg været rundt og lure i de forskellige netbutikker, for at se udvalget af modeller og størrelser. Der hvor jeg fandt den rigtig model og kunne se, at de endnu havde Williams størrelse, skrev jeg mig op på deres nyhedsbrev. Da udsalget startede var jeg der som en haj og fik handlet med 30%-40% rabat, på de ting jeg gik efter. Ingen spildtid med at surfe rundt i mens, at varerne blevet udsolgt for næsen af mig. Fantastisk måde at handle udsalg på. Jeg kan virkelig anbefale det…

Du kan nå det endnu… Spar 20%…

Jeg handlede bl.a. støvler hos House og Kids og jeg kan se, at de stadigvæk har mange modeller af Angulus tilbage i flere størrelser.

Desuden tilbyder House og Kids…

  • kredit i 30 eller 60 dage.
  • Hurtig levering.

Få fingrene i næste sæsons sandler eller støvler billigt ved at klikke HER

 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimer dit parforhold i 2014!