Sådan køber du billige Angulus sandaler og støvler...

Du har været savnet…

Kære Hverdag…. Du har været savnet…

I mandags var vi back to normal. Efter en dejlig jul og nytårsaften. Min mand har godt nok arbejdet i mellem jul og nytår i år, men jeg har haft William hjemme fra Børnehave i 10 dage.

 Hverdag

Ferien har været fyldt med ro, afslapning og legeaftaler på kryds og tværs, gåture, en tur i Zoo m.m.

Jeg kunne se på William, at han har nydt at veksle i mellem sjov, leg, gang i den og have dage i nattøj og trække sig helt tilbage uden at skulle noget.

Det betød, at han i mandags var mere end klar til at skulle i børnehave. Han glædede sig og fortalte vidt og bredt om hvem han skulle i børnehave og lege med og hvad de skulle lege. Helt igennem fantastisk at aflevere en dreng som bare trives og også elsker hverdagen.

Sådan fungere vores hverdagsrutiner…

Vi har for længe siden fået indarbejdet nogle gode hverdagsrutiner. Rutiner hele familien er glade for og som giver en god hverdag uden stress og skænderier over småting. Derfor tænker vi ikke….åhhh nej, du starter hverdagen igen…

Hjemme hos os, er der ikke noget der hedder 50/50. Vi har delt vores hverdagsrutiner op ud fra det princip om, at vi hver i sær bidrager med det, vi er bedst til. På den måde glider hverdagen lettere uden de store konflikter over de mest basale hverdags ting.

Eksempelvis er min mand fantastisk dygtig og hurtig til at ligge tøj sammen, så det ligger snorlige. En disciplin han har med sig fra hans tid som værnepligtig for snart 15 år siden.

Han er også fantastik til at vasketøj, stryge og rydde op. Han er ordensmennesket hjemme hos os.

Jeg er ikke særlig god til noget af det, så jeg tager mig af det jeg er rigtig god til fx. smøre madpakker, støvsuge og rengøre badeværelset, vaske køleskab af, styre økonomien osv.

Det er en helt fantastik og berigende måde at få hverdagen til at fungere optimalt. En måde vi først begyndte at arbejde efter, efter at vi blev forældre.

Man tager sig af de opgaver, man er god til og helst vil lave (for de skal jo laves). Og samtidig behøver man ikke gå og brokke sig over at tingene ikke bliver gjort, som man gerne vil have dem, fordi man kan ikke gøre det bedre selv. Det er Win/win…

Hvordan har i delt jeres hverdagsrutiner op?

 

   

2 kommentarer

 • Tror faktisk det er det samme her…. Dog skal Ø Aldrig røre vasketøjet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • claudia

   Hahaha Camilla…

   Sådan har jeg det med støvsugningen… For så bliver panelerne ikke taget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan køber du billige Angulus sandaler og støvler...