Billige sneakers og sandaler

Lego Chima – Sund drikkedunk

I dag flasher William sin nye drikkedunk. Den gamle drikkedunk var slidt i stykker, så jeg har det sidste stykke tid været på jagt efter en ny sund drikkedunk. Der er vanvittig mange drikkedunke på markedet, så det var lidt en jungle at finde rundt i de forskellige mærkninger og hvad de betød.

sund drikkedunk 2

Nå, men i min jagt på en sund drikkedunk fandt jeg ud af, at LEGO laver sunde drikkedunke. Hvor heldig har man lov at være? William er bidt af LEGO og lige nu især LEGO Chima, så da LEGO chima drikkedunken kom med posten blev den godkendt med det samme! 🙂

LEGO Chima drikkedunk er:

  • PVC-fri.
  • BPA-fri (bisphenol A).

Og så kan drikkedunken rumme op til 350 ml vand.

Hvad er PVC?

Helt kort PVC er et af de stoffer jeg rigtig gerne vil undgå. PVC bliver brugt til at blødgøre plastic og er et af de stoffer som bl.a. påvirker forplantningsevnen og jeg vil jo gerne have børnebørn en dag, så det er virkelig vigtigt. Du kan evt. læse mere hos forbrugerkemi her.

Hvad er BPA?

Helt kort BPA er et stof som også påvirker hormonsystemet. Du kan evt. læse mere hos forbrugerkemi her.

Forbrugerkemi har også lavet en rigtig god og kort artikel omkring forskning af netop BPA-frie drikkedunke. Den kan læse lige her.

sund drikkedunk 1

William bruger ikke kun sin drikkedunk, når han skal på tur i børnehaven. Han bruger den faktisk mere hjemme, hvor han får enten vand eller saftevand i den, når han kommer hjem fra børnehave. Af en eller anden grund er det bare et hit at drikke af drikkedunk i stedet for et glas for tiden.

sund drikkedunk 3

Hvis man nu ikke har en dreng som er bidt af  LEGO Chima, så laver LEGO også LEGO Friends drikkedunke.

Du kan købe de sunde drikkedunke fra LEGO hos EURO TOYS De har et lækkert stort udvalg til både piger og drenge lige HER .

Dette er et affiliatelink.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige sneakers og sandaler