Lego Chima - Sund drikkedunk

Gilleleje

Århhh vi har lige været i sommerhus i Nordsjælland for en uges tid sid siden… Jeg elsker kysten langs Nordsjælland. Især Gilleleje som er vores favorit sted. Der ligger så mange små fine butikker, restauranter og caféer. Og så en helt fantastisk fiskebutik.

Vi drømmer om en dag, at få råd til at købe et sommerhus deroppe et sted i Nordsjælland og helst gerne i Gilleleje. Lige nu må vi låne os frem i familien til den drøm kan gå i opfyldelse…

Vi var en af dagene et smut på havnen i Gilleleje, hvor vi hyggede os med at få en is, kaste med sten og tale med nogle af fiskerne, som kom ind i deres kuttere.

Selv på en forårsdag i solskinsvejr er havnen og stranden helt fantastisk at besøge, det summede allerede af liv og kiosken på havnen havde gratis is den dag… Så forstil dig en lun sommerdag…

Gilleje 11

gilleleje 10

Gilleje 15Den bedste fiskebutik på havnen i Gilleleje…

Gilleje 4Udsigt fra havnekajen…

Gilleje 5View ind mod Gilleje by…

gilleje 6

Gilleje 7Stranden i Gilleleje

Gilleje 9Sjov med stenkast…

Gilleje 12Gilleje 16William på sin elskede Pukkybike ved havnen i Gilleje…

Gilleje 14Gilleje 13Der blev selvfølgelig også plads til en is på havnen…

Sommerhusguide…

Drømmer du om at tage en tur i sommerhus fx. her i påsken, så har jeg tidligere lavet en lille sommerhusguide til børnefamilien, som du kan læse lige HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego Chima - Sund drikkedunk