Gilleleje

Er du på Instagram?

Jeg elsker Instagram… Jeg er meget visuel og elsker at tage billeder af situationer, farver, stemninger m.m. Og det er faktisk det jeg bruger Instagram til. En slags visuel dagbog, hvor jeg fanger øjeblikke, stemninger og situationer fra hverdagen.  Hvis Facebook er noget for dig, så tør jeg også love, at så er Instagram også noget for dig. Det der er forskellen mellem Instagram og Facebook er bare, at på Instagram er der meget mindre tekst og flere billeder og ingen reklamer fra nogle du ikke selv har valgt at følge.

Wn af de fantastisk ting ved Instagram er at du kan finde en masse inspiration på de forskellige # (hashtags). Så hvis du fx. søger inspiration til et #bryllup #børnefødsesldag #kage #royalcopenhagen eller noget helt andet, er der masser af inspiration at hente.

Du vælger selv om du ønsker, at din profil skal være åben, så andre folk kan se dine billeder eller om din profil skal være lukket så kun dem du selv har godkendt som følgere må se dine billeder.

Er det svært at komme i gang eller bruge? Nej! Hvis du kan finde ud at bruge Facebook, kan du også finde ud af at bruge Instagram… Kom med over på Instagram… der er så hyggeligt… Og pip gerne, hvis du allerede er der eller lige er ankommet…. Du kan finde mig under…. frauweberdk

Herunder kan se et udsnit af min sidste uges tid på Instagram…

insta1

En morgen fra stationen…

insta3

En sød Ugle som W har lavet til os i børnehaven…

insta5Lidt læsestof i sygesengen…

insta4Besøg af Nuller i sygesengen…

insta6Lidt frokost… Elsker avokado, ejer og citronsaft… Plain and simple…

insta7Vi har samlet og leget med Lego hele weekenden… Der har været farlige redningsaktioner…

insta8W har igen været krea i børnehaven og lavet sådan en fin karsefugl…

insta9Vi har haft gæster (gode gamle naboer) til middag og kaffe med påskeæg…

insta10Jeg har trukket mig lidt tilbage i dag i ligget og læst i mens der er blevet samlet og leget med Lego…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gilleleje