Er du på Instagram?

Fotokursus – Udendørs Børnefotografering

I går var jeg på kursus i udendørs børnefotografering hos Kristina Daley. Kristina Daley driver sin virksomhed deltid som fotograf ved siden af hendes job som jurist. Hun har i mange år elsket at fotografere først landskab og sidenhen familie & børnefotografering.

Jeg faldt over Kristinas kursus på min private Facebook side for ikke så længe siden. Da jeg fik luret hvilken type billeder hun tager, var jeg solgt. Og så syntes jeg at det var fedt, at kurset var tonet til KUN at handle om børnefotografering og så endda udendørs.

I går var jo en fantastisk dag, at tage på kursus i. Det var lækkert vejr og ikke mindst tørt, og det var dejligt, da det meste af fotograferingen foregik nede på jorden for at komme ned i højden. Da vi alle var samlet gennemgik vi lidt teori omkring de forskellige snit (hvor modellen skal være på billedet) samt lidt snak om optikker m.m.

Derefter dragede vi ellers afsted på forskellige locations. Også locations som man måske ikke selv lige var kommet i tanke om ville være et fedt sted at tage billeder.

Undervejs blev vi også guidet i ISO indstillinger og blændetid på de forskellige locations samt linier i landskabet m.m.

Fx. er følgende billeder taget i denne carport… Ja nok ikke lige et sted, hvor jeg havde tænkt ved første øjekast, var det perfekt sted, at tage billeder. Og det er det jeg syntes var fedt ved kurset. Kristina underviste i hvordan hun selv bruger naturen, simple, slidte, forladte locations. Altså locations, som man som utrænede hobbyfotograf, ikke umiddelbart ville have spottet.

Photoshoot

Ud af carporten kom de her fantastiske billeder…

Photoshoot1

Jeg er vild med det lidt drømmende blik væk fra kameraet…

Photoshoot2

Læg mærke til detaljen på hendes højrehånd…. Neglelak i forskellige farver… Jeg er vild med den detalje…

Photoshoot3

How cute is that… Lækket spil i øjne og lille rød kirsebærmund….

Photoshoot4

Skønt pigede look… Er i snart færdige???

photoshhot1

Lækkert naturlig look… Jeg er vild med det visne græs oppe omkring håret, som falder naturligt godt sammen med hendes hår. Et anderledes portræt…

 

Jeg tog i alt ca. 700 billeder. Lidt under 10% kunne bruges, men jeg er sikker på at mit øje i dag er skarpere, så hvis jeg sortere igen i dag, så er jeg nok nede på ca. 5% af de billeder jeg tog som kan bruges. Jeg glæder til de næste par måneder at kunne øve mig og blive dygtigere til at skyde anderledes billeder her til bloggen, for der er helt sikkert mange flere ting jeg tænker over nu end tidligere end jeg jeg et billed…

Kunne du tænke dig at blive dygtigere til at fotografere dine egne børn, kan jeg virkelig anbefale at tage på kursus hos Kristina Daley. Jeg ved at hun holder et fotokursus – udendørs børnefotografering igen i september 2014.

Du kan se mere og kontakte Kristina Daley her.

ps. billeder har jeg taget med mit eget SONY SLT-A58K.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du på Instagram?