Fotokursus - Udendørs Børnefotografering

Mors dag – gaveidéer til den boligglade mor…

Det er snart mors dag, så jeg tænkte, at jeg ville give mit bud på et par gaveidéer til den boligglade mor… Det er mors dag helt præcis søndag d. 11 maj og eftersom jeg ved, at jeg har en del mandelig læsere her på bloggen (ja den er god nok) kommer der lige et par gaveidéer til mors dag… Og hvis du skulle læse med Christian, så er her lige et par idéer til hvad jeg ville elske at få til mors dag 😉

 

 

Mors_dag.png

  1. Sengetøj fra By Nord kan findes lige HER.
  2. Vægkalender fra Ferm Living kan findes lige HER.
  3. Sengetæppe fra Hay kan findes lige HER.
  4. Opbevaringskurv fra Muuto kan findes lige HER.
  5. Lysestage fra By Lassen kan findes lige HER.

 

Jeg er i sær vild med den ikoniske lysestage Kubus fra By Lassen. Og det er selvfølgelig den store af dem i hvid. Den ville passe perfekt ind i vores lyse rammer med dæmpede farver. Opbevaringskurven fra Muuto ville også være perfekt til en stak blade omkring sofaen.

Vægkalender fra Ferm Living…. Den ville gøre sig godt i vores køkken og så bare bruge den med post it lapper på eller med hvid tus til at skrive fx. hvad vi skal have at spise de næste dage, når vi planlægger en uge frem.

Sengetøj fra By Nord er enkelt og samtidig dekorativt. Jeg bruger eller KUN hvidt sengetøj, men her kunne jeg godt gøre en undtagelse fordi motivet er enkelt og pænt… Men prikken over i’et er selvfølgelig sengetæppet fra Hay. Det er også virkelig højt på min ønskeseddel og er også en af de ting jeg MÅ eje…

Alle lækkerierne kan købes hos Living Shop….

Jeg har før handlet hos Living Shop og nogle af de ting jeg holder af ved at handle netop der er at de kun har 1-3 dages levering og handler man for over 199 kr. er det fragtfrit, hvilket er et stort plus i min online shoppehjerte….

Indlægget indeholder Affiliate link.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotokursus - Udendørs Børnefotografering