Mors dag - gaveidéer til den boligglade mor...

Swoop bag – Genial opbevaring til LEGO…

Kender du det med LEGO klodser overalt i stuen? I flere dage? Det gør jeg, for jeg har en dreng på snart 5 år, som er rigtig glad for at lege med LEGO. Derfor gik jeg på nettet og søgte efter en særlig opbevaringsbag til LEGO og frem kom Swoop bag – genial opbevaring til LEGO.

Swoop bags LEGO 1LEGO over hele stuebordet…

 

Jeg kendte godt denne løsning, for jeg har set den som barn. Jeg har bare aldrig fundet den siden og har ledt flere steder i butikker og netbutikker her i DK, uden held. Swoop bag er simpelthen den mest geniale opbevaring til LEGO, man folder posen ud på gulvet smider alt LEGO op i den. Så kan LEGO klodserne ligge der i mens at der leges, samles osv.

Swoop bags LEGO 3Klar til leg…
 

Det har mindske,t at LEGO klodser ligger over hele gulvet… Jeg ved ikke om du har prøvet, at træde i sådan en LEGO klods en morgen i bare tæer… Hvis ikke, vil jeg sige at det har du ikke lyst til at oplev…  til dig der har trådt i sådan en flere gange – Swoop bag genial opbevaring til LEGO.

En anden genial ting ved Swoop bag er når vi skal nogle steder. Så trækker man bare lige snorene og så er alle LEGO klodserne samlet og klar til at tage med. Vi har virkelig brugt den meget, til at tage med til farmor og farfar samt oldemor og oldefar. Og der vil jeg bare sige, at der er ikke noget som LEGO, der kan få folk ned på gulvet (både børn, unge og gamle) og begynde at samle. Det er faktisk ret hyggeligt…

Swoop bags LEGO 2Swoop bag – klar til at tage med på farten eller tilbage på værelset.
 

Swoop bag laver to forskellige størrelser i flere forskellige farver. Jeg købte den store fordi der skulle være god plads til alt det LEGO William har samt plads til at kunne sprede klodserne ud. Jeg er glad for at jeg valgte den store, for den lille havde været alt for lille. William har så meget LEGO, at han godt kunne bruge en ekstra. Så jeg tror, at jeg bestiller en mere og kunne måske godt finde på at have 3-4 stykker alt i alt til alt muligt andet legetøj.

Jeg får ikke noget for at anbefale Swoop bag, men løsningen er så genial, at jeg bare var nød til at dele den med jer. Der gik kun 1 uge før at den lå i min postkasse og med en sød håndskrevet hilsen fra Sarah som ejer Swoop bag.

Jeg er hooked…

 

 

4 kommentarer

 • Line

  Virkelig smart! Har du købt den fra USA? Skal man så ikke betale told?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • claudia

   Hej Line

   Jo som udgangspunkt skal du betale moms og afgift.

   Jeg var dog heldig at det ikke blev “fanget” i pisten og jeg ved at en anden læser har været lige så heldig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • copenhagenkiddo

  Ej det ser da smart ud. Kan man gøre det omkring færdigbyggede ting uden de går helt i stykker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • claudia

   Forsigt kan man godt. Altså de små ting der er samlet men ikke fx. en brandstation. Der skal den lige deles i fx. 3 stykker. Men så er den hurtigt samlet, når man fx. når frem til bedsteforældre.

   Det er simpelthen en genial opfindelse

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dag - gaveidéer til den boligglade mor...