Swoop bag - Genial opbevaring til LEGO...

Puky løbecykel – Den bedste løbecykel…

Står du og skal ud og investere i en løbecykel? Så læs med her hvorfor jeg syntes, at Puky løbecykel – den bedste løbecykel og få samtidig mine bedste råd med på vejen inden du køber en løbecykel.

William fik sin første Puky løbecykel da han var knap 2 1/2 år og sin anden Puky løbecykel, da han var 4 år. Står du og skal ud og investere i den første løbecykel, så læs med her, hvor jeg giver mine bedste råd til at købe en ny løbecykel fra Puky.

 

Det gik jeg efter i en løbecykel…

Der var flere ting jeg var obs på, da jeg skulle købe løbecykel. Jeg havde set flere forskellige modeller både billige og dyre i meltal og træ. Men de 3 ting som var vigtige var….

 • Løbecyklen havde en lav indstigning, så det var let for ham at komme af og på løbecyklen.
 • At løbecyklen var let i sig selv, så den ikke ville være tung for ham at manøvre rundt med.
 • At løbecyklen var let at dreje.

Jeg var lidt spændt på om han overhovedet ville køre på den. Eller om han følte sig for usikker på balancen, da der jo ikke er nogen støtte udover deres egne ben og balancen. Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme. Han satte sig op på den og derud af det gik. Vi var mildest talt måløse… Og sådan forsatte det de næste par år…

 

 puky_løbecykel4

Den første løbecykel i str. M med punkterfrie dæk i yderste position med sadlen, lige inden William fik en ny i str. XL:-)

Derfor anbefaler jeg Puky løbecykel…

Jeg kan virkelig kun anbefale Puky løbecykel… Den opfylder de 3 krav, som jeg har listet længere oppe, som jeg syntes er vigtige, hvis barnet skal have noget ud af sin løbecykel, så den ikke ender med at stå bagerst i skuret og samle støv. Og ikke nok med det, så er kvaliteten bare i orden. William har brugt sin løbecykel flere gange om ugen. Jeg tør godt at sige at den var brugt, da han voksede fra den.

 

Puky_løbecykel2 Glæden var stor, da den nye Puky løbecykel kom i en kæmpe æske…

 

Hvilken størrelse skal man vælge?

Her kan du trygt gå efter Pukys anbefalinger. Puky laver løbecykler i størrelserne…

 • Str. M 30 cm. – 2 år eller ca. 85 cm. i højden.
 • Str. L 35 cm. – 2,5 år eller ca. 90 cm. i højden.
 • Str. XL 42 cm. – 3 år eller fra ca. 95 cm. i højden.

Vi valgte den mindste da William fik sin første Puky løbecykel, selvom han var knap 2 1/2 år, men det er fordi han er ret kort i benene og lang i overkroppen og den passede perfekt. Han passede den mindste størrelse frem til at han var knap 4 år gammel.

Da han blev 4 år skiftede vi løbecyklen til størrelse XL, fordi han har været SÅ glad for sin løbecykel så vi syntes, at han skulle have en mere, som den sidste inden han kunne cykle rigtigt uden støttehjul.

Et tip! Køb ikke for stor en løbecykel, fordi du tænker, at du kan spare lidt penge. (For vi kender jo alle den der med at barnet vokser så hurtigt fra den, så vi tager en størrelse større). Hvis barnet først har fået en dårlig oplevelse, fordi løbecyklen føles for stor og utryg at håndtere, er det rigtig svært, at blive glad for den senere hen, når den så passer.

 

 

Håndbremse eller ej…

Da vi valgte den første Puky løbecykel, valgte vi, at købe den helt uden hverken håndbremse eller støtteben. Det har været rigtig godt af flere årsager.

 1. Fordi løbecyklen ikke vejede så meget for os voksne at slæbe på op og ned og ud og ind.
 2. Fordi at William som knap 2 1/2 år slet ikke var klar til at håndtere en håndbremse. Han havde rigeligt med, at holde balancen og kigge fremad samtidig med, at han kørte fremad. Da hans øje tit var alle mulige andre steder, end foran på vejen.

Omvendt var han så meget klar til håndbremsen og støttebenet, da han som 4 årige fik sin størrelse XL Puky løbecykel. Der var kun et par ture, så havde han helt tjek på den håndbremse uden at flyve udover styret.

puky_løbecykel3 I skoven på Pyky løbecykel str. XL

 

Vi droppede klapvognen…

Der gik ikke længe, før vi droppede klapvognen, så snart at vi skulle noget. Det er MEGET hurtigere, at komme frem med William på løbecyklen. Så selvom han på det tidspunkt stadigvæk brugte ble, smed vi bare pusletaksen over skuldren og så ellers af sted. Vi har både haft den med i tæt by, i Zoo, i Berlin, i skoven, i sommerhus osv. Den har fulgt os i flere år alverdens steder.

 

Jeg handler kun hos…

Jeg handler mange af vores ting online og cykler er ingen hindring 🙂

Vi har hver gang handlet hos Cykelpartner fordi..

 • De har haft den bedste pris (de har prisgaranti og ligger under den vejl. udsalgspris).
 • De har alle modeller og farver samt en masse tilbehør til Puky.
 • Varen har været på lager.
 • Hurtig levering.
 • 365 dages returret (ikke at vi har haft brug for det :-).
 • Gratis fragt v. køb over 299kr. (Det vil sige gratis fragt på Puky løbecykel).

Se modeller og farver på Puky løbecykler ved at klikke HER

Dette er et affiliate indlæg.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swoop bag - Genial opbevaring til LEGO...