Lille Isfabrik i Slagslunde

Vores sommerferie – last minut beslutninger

img_5012Vi er lige så stille kommet os ovenpå brylluppet i lørdags hvor min svoger og svigerinde sagde ja til hinanden. Og ja! Nu er vi så midtvejs på ugen og lige om lidt (om et par dage) sidder vi i flyveren på vej til London. England er vores første stop i sommerferien, hvor vi skal besøge familie.

Vi flyver fra Hamborg denne gang. Det er jeg lidt spændt på. Det er første gang vi ikke flyver fra København. Grunden til at vi flyver fra Hamborg er at billetterne simpelthen var for dyre fra København.

Hvad vi så ikke lige vidste da vi bookede var, at der er noget byggeri i gang i Hamborg. Det gør åbenbart at der er rigtig meget kø i og omkring Hamborg og for lige at toppe den, er der så også et topmøde i Hamborg præcis på samme tidspunkt, hvor vi skal flyve så der er ekstra kontrol. Priserne på hotelværelser omkring lufthavnen er skyrocket. Lige pludselig var den fantastisk idé med at flyve fra Hamborg knap så god.

Så vi er ude i at køre dagen før, måske om natten/tidlig morgen. Vi kan ikke rigtig helt beslutte os for hvad dælen vi gør for at være sikker på, at vi når vores fly og samtidig få noget nattesøvn. Det bliver sådan en last minut beslutning tror jeg…

For vi skal også lige aflevere en bil som min mand har solgt til en kunde i Odense. Altså på vej til Hamborg. Så fredag er pænt tight på tid.

Vi bliver i England i 5 dage og flyver så retur fra London og så er alt lige nu åbent. Mest på grund af vejret. Min gode veninde Jette og hendes mand og børn har inviteret os til at mødes på en campingplads eller det vil sige et sommerhus på en campingplads (da ingen af os er campister – overhovedet:-).

Campingpladsen ligger en halv time fra Amsterdam og er i den lækre ende af skalaen ikke fordi jeg har erfaring med campingpladser overhovedet. Men der er en masse for børn og afslapning for voksne. winwin og hvad man har brug for på en ferie.

Jeg tænkte at vi kunne kombinere med et par dage i Amsterdam. Jeg var i Amsterdam med min mor i april i år og jeg blev virkelig forelsket i Amsterdam. Jeg var faktisk klar til at flytte… Bare ringe hjem og sige at de kunne pakke huset sammen og komme. Derfor kunne det også være dejligt at vise Christian og W Amsterdam i nogle dage.

Hvis vejret er godt lyder det jo helt fantastisk at mødes og hygge nogle dage med gode venner, men hvis vejret er som nu i Danmark, så gider jeg ikke sidde på en campingplads i 16-18 grader hvor vejret er skyet i blæst og regn. Det orker jeg helt ærligt ikke. Så kan jeg lige så godt være hjemme.

Alternativet er at vi ser på temperaturen i Europa og kører fra Hamborg til et sted for der er bare lidt sommer. Men igen det bliver en last minut beslutning. Jeg kan godt mærke at jo tættere vi kommer på sommerferien, jo mindre vild er jeg med last minut konceptet. Jeg hader at vi ingen plan har for resten af sommerferien. Den der utryghed om vi skal det ene eller det andet. Og ikke rigtig vide hvad man skal glæde sig til er svært. Derfor skal beslutningen også tages i starten af næste uge inden vi flyver fra London.

Uanset hvad glæder jeg mig til at holde sommerferie og slappe af. I mens prøver jeg at berolige mit planlæggergen med at det hele løser sig. Og at vi får en fantastisk ferie uanset hvor vi ender…

Hvad du i af planer i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille Isfabrik i Slagslunde