[ Guide ] Sådan slipper du af med fodvorter

Vores planer for efterårsferien

Vi har længe haft planlagt, at vi skulle i sommerhus i Nordsjælland. Nærmere bestemt Dronningmølle. Vi kom i går aftes, hvor vi startede med at sætte varme skrue op for varmen i huset og køre til Gilleleje og spise aftensmad.

57d704b8-f19b-4c37-8b0a-5369154272cb

Et endte med at spise et super hyggeligt sted. Et lille bitte sted for indtil i år kun var et lille takeaway pizzaria, men som nu er udvidet til en lille italiensk restaurant. Her laver ejeren de lækreste italienske pizza’er med rigtig tynde bunde lavet på durummel og bagt i en rigtig ovn fyret op med brænde.

Der fik vi pizza, vin og den bedste kaffe i rigtig italienerstil med en lang snak med ejeren, en rundtur i køkkenet, smag af italienske delikatesser imens W fik slikkepinde. Fuldstændig fantastisk og hyggelig betjening lige fra hjertet. Fuldstændig som den man møder sydpå udenfor de turistede områder.

9cff9517-aed6-4f55-9a2d-fa8e158da01d

Nå det var lige et sidespring 😉

Vores overordnede planer for efterårsferien er egenligt at tage én dag af gangen. Slappe af og ladde op. Jeg véd, at om få uger får jeg rigtig travlt på mit arbejde. Jer er varslet overarbejde grundet en stor migration og får arbejdsuger på 50-60 timer, så derfor hælder jeg på med alt hvad der giver mig energi her i efterårsferien.

Vi har inviteret et enkelt vennerpar og deres børn til overnatning her i sommerhuset en enkelt dag. Derudover kommer farmor også en enkelt dag til overnatning.

Jeg har besluttet at jeg vil høre 2 lydbøger. Allerede i eftermiddags startede jeg på den ene. Jeg er normalt overhovedet ikke til krimi – som i slet ikke. Men de to bøger “Mordet på Peter Bangs vej” og “Maries morder” begge skrevet af Peter Kaae har virkelig fanget min interesse. Helt uventet efter jeg tilfældigt læste bag på bøgerne, da jeg stod en dag i Føtex.

En time inde i den første lydbog er jeg slet ikke skuffet. W sidder og leger med Lego og det slim som han har købt i dag. Jeg har lavet mig en kop kaffe, tændt et stearinlys og kastet mig på sofaen og lytter lydbog.

3bf2c908-4f1e-4660-959f-4ed5016052d5

En anden ting vi skal lave er en masse fisk. Vi er jo tæt på frisk fisk heroppe i Dronningmølle. Kun 8 minutter i bil ligger Gilleleje havn hvor der ligger den bedste fiskehandler. Fyldt med alverdens lækkerier til både frokost og aftensmad.

Jeg spiser ikke fisk når vi er hjemme. Simpelthen fordi jeg ikke bryder mig om fisk der har ligget på frost eller i vacuum eller ligget i en fiskebil. Så når jeg er på de her kanter udnytter jeg groft enhver lejlighed til at spise fisk til et måltid.

Det blev lidt blandet landhandel at læse, men det er jo sådan en efterårsferie er. Lidt af det hele….

Ro, afslapning, hygge med gode venner, god mad og oplevelser.

God efterårsferie!

2 kommentarer

 • Det lyder som en virkelig dejlig ferie i har i sigte… og som om den er startet godt… håber i får en dejlig og afslappende uge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia - Frau Weber

   Tak i lige måde…

   Er sikker på at det bliver en dejlig og afslappende uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Guide ] Sådan slipper du af med fodvorter