Hvis du skal flyve til dit arbejde eller dit personlige liv, kan et flyselskab kreditkort høste store belønninger for den måde, som du rejser. Med disse tips, er du sikker på at vælge et flyselskab kreditkort, der vil arbejde for dig.
1. der sponsorerer det?
Mens de fleste detailhandlere acceptere næsten alle kreditkort i dag, vil du ønsker at være sikker på at de forhandlere, som du regelmæssigt vil tage det kort, du vælger. For at øge niveauet af frequent flyer miles, at du har, skal du foretage køb, så du skal være i stand til at foretage disse indkøb uden problemer.
2. kan du balance overførsler?
I mange tilfælde vil et flyselskab kreditkortselskab endda give dig til at gøre en balance overførsel til en lavere rente. Selvom det kan lyde som skiftende saldi, kan det bidrage til at øge hyppig flyer mil på kortet. Tjek kortet for at se om du kan konsolidere din gæld og få bonusprogram miles på samme tid.
3. Hvad er begrænsninger?
Når du er på udkig efter et nyt flyselskab kreditkort, ønsker du at finde ud af hvilken slags blackout datoer der er på indløse dine frequent flyer miles. Hvis politikken, der begrænser tidspunkter, hvor du ønsker at indløse dine miles, så du kan ikke være at vælge det rette flyselskab kreditkort for dig.
4. er der ekstramateriale, som du kan forvente?
Du vil også ønsker at se på de forskellige flyselskab kreditkortselskaber at se hvilken slags Ekstratjenester de tilbyder. Mange kort vil give rejsende rabat på billeje og tilbud rejseforsikring på køb foretaget med kortet. Du kan også finde, at du kan få akut kontanter fra flyselskab kreditkort når du rejser eller vejhjælp bør dit køretøj møde en ulykke eller et hul i vejen.
5. og hvad er afgifterne?
Den største bekymring for mange potentielle flyselskab kreditkort kortindehavere er, at det årlige gebyr, som de betaler ikke er i forhold til de belønninger, som de kan forvente. For at være sikker på at du får et flyselskab kreditkort, der arbejder sammen med dig, check for at se, hvad det årlige gebyr for et antal kort og så indsnævre valg i moderat gebyrer. Når du har denne gruppe af flyselskab kreditkortselskaber, se belønninger og træffe en beslutning herfra.
Et flyselskab kreditkort kan sørge for at du får, hvor du ønsker at gå, men kun hvis du tager tid til forskning med småt.