1. Vis din passion.
Queer Eye drengene er til hvad de gør. Du kan fortælle. Deres show har sådan en anden fornemmelse end spin-off * Queer Eye for den lige pige * som mangler kemi og ægthed. Synergi mellem værter og gæster kommer igennem når du opretter forbindelse til værten og publikum gennem din passion. Ting kommer til live. Jeg hader at sige * hvis du ikke kan være oprigtig, eftergøre det indtil du can.*, der er sådan en strisser ud.
Det er ligesom alle denne nye finerede møbler med et tyndt lag af ægte træ maskering pressboard eller krydsfiner. Bvadr. Er du fortælle mig, du ikke kan skelne mellem hvad er solid og hvad er falsk? I * den Practician Manual af Legerdemain * Ottawa Keyes siger, * når det kommer til krav for glædeligt et publikum, al den viden og instruktion og apparater i verden er værd mindre end en ounce af soul.* er det så?
2. være fræk.
Når Carson, de hovedet Queer Eye fyr siger, * er det varmt herinde eller er det bare dig? * og derefter næsten licks nogle shirtless hottie blond boy er vi lige der med ham. Yup, stiger temperaturen. Han gør os grine og sved på samme tid. Løsne lidt og se hvad der sker. Være legesyg. Sige noget en smule farligt. Eller endnu bedre, gøre noget farligt.
3. give gode tips.
Efter hvert segment give drengene skudspidsen take-home. Disse er små perler, der hjælper dig huske korrekt tamme din tangles, administrere din manerer eller bolt dit bælte på bare den rette vinkel. Give tilhørerne næsvis soundbites, der dvæler så de kan holde nyder du. Give dem fast ideer, at de kan gennemføre asap. Jeg er kommet til at tænke, at det ikke er den store idé men bagateller, der er vigtigst. Tage dine ideer ned til den mindste detaljeringsgrad, så de er let at gennemføre.
4. vis konkrete synlige resultater.
Synlige transformationer gøre publikum besvime. Kan du gøre en før og efter? I en vis den * drenge * hjalp en halvskaldet mand, der var gift med hans toupee opgive. Hans kone og hans børn havde ikke set hans hoved uden falske hår i mange år. Hans vilje for endelig at være * set * var dramatisk. Hans transformation var både indre og ydre. Disse typer af transformationer holde publikum tryllebundet. Tænk over hvordan du kan udforme en for et show, du ønsker at være på.
5. have det sjovt.
Hvad gør Queer Eye så stor er, at alle har sådan en grand tid. Hvad er al omtale i verden hvis du frygter det.? M. Scott Peck siger * sandheden er, at vores fineste øjeblikke er mest tilbøjelige til at opstå, når vi føler dybt ubehageligt, ulykkelige eller uopfyldte. For det er kun i sådanne øjeblikke, fremdrives ved vores ubehag, som vi er tilbøjelige til at træde ud af vores hjulspor og begynde at søge efter forskellige måder eller sandere answers.* Hvis du kan give slip på resultatet (uanset hvor vigtig–fordi de er de sværeste dem at give slip på) , du vil frigøre dig selv for at have en god tid, når som helst, hvor som helst, med nogen. Hvad kunne være bedre?
Deltag millionærer, moguler og bestsellere, der taler og vokse rige. Find ud af hvordan du sælger din viden, produkter og tjenester til voksen Learning Centre landsdækkende i denne særlige rapport-hemmeligheder til Skyrocketing din karriere
Tilladelser ***
Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel i sin helhed elektronisk, i print, i din e-bog, eller på dit websted, gratis så længe foretages der ingen ændringer til indholdet og du medtager min byline, copyright og ressource boks. Informer mig om publikation ved at sende en e-mail med en kopi af publikationen til: mailto:newslettereditor@prsecrets.com tak!