Svaret er nej.. som i dag enhver Tom, Dick eller Harry har en event management selskab uden at vide A B C af event management. Event Management er principper og praksis knyttet til planlægning, styring og iscenesættelse særlige begivenheder. Der er en masse vigtige komponenter som fase og logistic management, markedsføring, forfremmelse, begivenhed evaluering og event rapportering, hvilket føre til et vellykket arrangement.

Nu er event management og event marketing to sider af samme sag. Event management ikke kan gå uden event marketing, så enhver virksomhed eller enkeltperson gør begivenhedsstyring bør tænke på marketing disse begivenheder først.

Enhver event management eller marketing virksomhed eller person har til at sikre succes som de arbejder. Event management selskab vil arbejde tæt sammen med den person, for hvem de gør begivenhedsstyring som en forlængelse af hans team, giver fokus skulle administrere hver komplekse element i forvaltningsprocessen begivenhed forlader ham til at koncentrere sig om hans Core ansvar.

Vi kan kategorisere begivenheder som nationale begivenheder, sociale arrangementer og personlige begivenheder.

Sociale arrangementer: består af award funktioner, modeshows, musikalske shows etc.

Personlige begivenheder: ægteskab funktioner, fødselsdage eller enhver personlige fester.

Nationale begivenheder: som Republikken og uafhængighed dag, de anses for at være meget vigtige begivenheder.

Gennemføre en hændelse er ikke en overnight job. Disse begivenheder kræver ordentlig planlægning og dybde. En ekspert event manager eller arrangøren har at begynde at arbejde for at organisere begivenhed par måneder tidligere. For det første vil en ekspert planlæggeren tænke på sponsorer til at gennemføre shows. For at være meget klar, nationale og personlige begivenheder ikke behøver markedsføring, men for sociale begivenheder som tildele funktioner, modeshows etc. ordentlig sponsorer, reklame og selvfølgelig markedsføring er påkrævet.

Første skridt til at organisere en begivenhed er at opdele det i forskellige dele.

1 – i første del vil der være et team af dygtige marketing folk, der kunne finde gode sponsorer for showet. Reklamen er også et grundlæggende behov for succes af en begivenhed.

2 – for det andet arbejder en gruppe mennesker på det sted, hvor showet er skal gennemføres. Spillested, dag dato og tid er lige så vigtige faktorer, som sådan det sted, hvor arrangementet gennemføres bør være egnet til offentligheden og selv den dag og tid når begivenheden kommer til at tage sted.

3 – i den tredje del er den vigtigste praksis af showet. Anden ekspert gruppe af mennesker arbejder på kostumer, type af sub begivenheder som sang, dans osv. af deltagerne. De gennemfører generalprøve igen og igen for succesen af showet.

4 – fjerde del er salg af billetter i offentligheden og naturligvis planlægning af ordentlig sikkerhedstjenester. Det er meget nødvendigt at være mulighed for kontrol hele skaren.

Endelig, når alle disse vigtige funktioner få klikket sammen, en vellykket grand begivenhed er organiseret. Kort sagt, for at gøre enhver begivenhed vellykket de mest vigtige ting planlægning, og andet skridt er at følge op på tilsvarende planer nemlig e hårdt arbejde og ivrige bestræbelser.