En ‘generation’ tilbage ville være 1989 – før 1990’erne fordel nedskæringer. 1989 i alt er omkring halvvejs mellem den højeste og laveste 2014 totaler (klik på billedet for at forstørre). Begge disse initiativer har ført til en kortere gennemsnitlige tid, der bruges på til gavn for Jobsøgende og Eneste Forælder kunder omtrent en og en halv uge. Advokater, der arbejder med klienter på arbejdsløshed påstande fortalte Des Moines Register, der Iowa Arbejdsstyrke Udvikling har behandlet mange hævder blandt de hidtil uset bølge glat. Fremtiden Fokusere ændringer, der blev indført i September 2010. De kræver reapplication for arbejdsløshedsunderstøttelse hvert af de 52 uger og sted deltidsarbejde forpligtelser eneste forældre, hvis yngste barn er i alderen fem eller mere, og på fuld tid forpligtelser, hvis yngste barn er i alderen 14 eller mere.

støtte i Familien. Det maksimale beløb der skal betales er $36 om ugen for det første barn og $16 for en uge for hvert yderligere barn. Børnetilskud. Dette er en universel ydelse, der udbetales til en sats på $6 per uge til hjælperen af hvert barn i anerkendelse af de bidrag af familier til pleje af børn. Dens værdi er $6 for en uge siden 1979, og den retning politikken i de seneste år har været i retning af at supplere familie fordel med yderligere assistance til lav – og mellemindkomstlande familier. Familie-støtte ydes til personer med forsørgerpligt over for børn, der opfylder indkomst krav. Overnatning fordel. Overnatning fordel er for personer, hvis indkomst og kontante aktiver er begrænset, og der har høje udgifter til overnatning. De kan ikke acceptere, at der er noget, som i sagens natur problematisk med at være en fordel på lang sigt spærring børn ikke får nok indkomst fra det offentlige.

Og tanken om at være “rart” at mennesker ved at udvide arbejdsløshedsunderstøttelse, har det den bivirkning at forebygge, at mennesker kommer til realistiske konklusioner om deres langsigtede beskæftigelsesmuligheder og til at komme videre med deres liv. Hvis det kræves, skal den person, der skal besøge arbejdsløshed afdeling i person og tal til den pågældende tjenestemand direkte for at sikre, at hans påstand er ryddet. Han har gentaget sin oprindelige påstand i et nyt indlæg med titlen “Right wing ligger fortsæt”. Som de fleste af børnefattigdom problem er genereret af en enkelt forælder, børn, lad os tjekke det. Børnefattigdom af Simon Chapple og Jonathon Boston vil blive offentliggjort i næste uge, så den pre-release medier aktivitet er begyndt på.

Og jo yngre barnet er, billig a-kasse jo højere er sandsynligheden. Dette er et problem, der skal løses. Du kan se, i dag mennesker mener, at investere i udlejningsejendomme, og det er den vej at gå; men snart vil de blive klar over, at det at eje et andet hus, kan det være et problem, når de anvender til at modtage deres pension, fordi de aktiver, test vil reducere deres pension mere end hvad de kan tjene på deres aktiver, når folk ved, at de ikke kan gøre nogen penge fra udlejningsejendomme, når de bliver pensionister, vil de stoppe med at investere i udlejningsejendomme.