Internationalen Filder Pokal im Trampolinturnen 2018 in Ruit. Abgebildet: Moritz Best. Date 30 June 2018 Source Own work Author Martin Rulsch, Wikimedia Commons Lad os gå tilbage til at bygge vores hybrid klippevæggen. Hvorom alting er, lad os nu gå tilbage til at opbygge klippevæggen. Nu skal vi ønsker ikke at gå så langt, og vi ønsker ikke at bruge tyngdepunktet til at afgøre det, men vi kommer til at læne mur omkring to tredjedel af den tykkelse, således at det øverste lag er stadig vertikalt en tredjedel af dens tykkelse over bunden; vi mener, at det er meget sikkert at gå så langt, og væggen ville stå op, selv om vi ikke kan fylde op med det. Under alle omstændigheder, i vores tilfælde, at vi ikke kommer til at fylde op i det, fordi vi har skåret bank præcis som wall kommer til at være, kan du se, vi kommer til at bruge banken som en skabelon, så mener vi, at vi ikke kommer til at fylde op, det på alle.

Se billedet her under, de har bygget en Besser blok støttemur med en led i det, primært for at give ekstra styrke til gade væg og også til at sætte denne betonplade og bruge denne led med, hvad de vil gøre næste. Under alle omstændigheder, har vi bygget denne blok mur lagt armeringsjern på plads, har vi også bygget nogle konkrete skridt, der på den ene side af det, så, at hvis du tilfældigvis at være på vej tilbage kan du gå til det hus, den er klar mix lastbil kom og var væggen fyldt med beton, og det var den første fase færdig. Men der er stadig en anden vigtig ting at arbejde ud; vi er nødt til at sørge for, at når det regner, er det vand, der siver bag væggen kan køre ud, så må vi forlade en måde at dræne dette vand ud og på dette niveau er det rigtige sted at gøre det, så udvælger vi et par pletter omkring en meter fra hinanden og markere dem, så når du lå ved siden løbet af sten sørg for, at du forlader et rum mellem stenene, at vandet kan løbe ud, du skal også lade den tilbage uden abstraktioner for et kursus eller to rundt om denne plads, så i dette rum efter om foran stenen, lå bare nogle mindre sten, tør mod banken til at stoppe den konkrete blokerer for afløbet, og derefter kan du fortsætte til den konkrete masse.

Så nu kan du gå tilbage til at blande nogle cement til at lægge dine sten, kan du blande en batch af floden sand fire til én, som du kan lægge mellem klipperne for at give dem en smule greb, du er med til at lægge sten i en lige linje, som du har bundet på de profiler, når du gør det så sørg for at cement ikke kommer for langt frem, fordi du stadig vil have klippevæg til at ligne en klippevæg, på samme tid, glem ikke, at du er nødt til at forlade disse rum med cement på alle for nedsivning, hvor du har markeret, når du har brugt det parti af floden, sand og cement og lagt sige et kursus af sten, kan du blande en eller to batch af beton til at udfylde bagsiden af stenene, så kan du gentage denne procedure indtil du opbygger hele væggen.

Denne hybrid mur, som vi kommer til at bygge er en stor opgave, der starter på samme niveau, som vi har gravet jorden ca plan, men fordi vi er ved at bygge muren kun til højden af den naturlige grund niveau, det kommer til at starte fra næsten ingenting og på det højeste punkt vil være på 1,8 meter, det er virkelig to vægge, der mødes og danner et kvadrat på det højeste punkt. Fordi du ikke kan bygge en meget høj mur på vejen grænse, først en strækning på cirka 4 meter bred (1,2 m) blev gravet, og fundamentet var støbt, med forret stål stænger som nødvendige, og de vigtigste væggen var der omkring en meter fra vejen, hvor den første støttemur var at bygge, det var det vigtigste fundament for en start, nogle af de små fonde og andre justeringer, vi havde at arbejde ud, https://koebtrampolin.dk/ efterhånden som arbejdet skred frem.