Indgå forretningsforbindelser, opkøb, ejendomsinvesteringer, partnerskaber eller indgå i en transaktion uden først at kontrollere en virksomheder identitet, medarbejdere og samarbejdspartnere?
De fleste mennesker gør og du ikke alene. Men de fleste iværksættere stadig indgå forretningsforbindelser med nysgerrighed og ubesvarede spørgsmål, de har med hensyn til et selskab eller knytte af en bestemt virksomhed. Ville det være gavnligt for dig og eller din virksomhed til at begrænse ansvaret og risikoen ved at foretage due diligence før indgå forretningsforbindelser?
Ved at begrænse din risiko og ansvar vil din virksomhed har en langt større chance for at lykkes. Ved at foretage simple due diligence og udvikle din egen profil på en person eller virksomhed vil du have en meget bedre forståelse af en bestemt virksomhed og dens medarbejdere, som er afgørende for din forretningsmæssige beslutninger. 90% af de oplysninger, du behøver at vide kan findes online. Du skal bare vide hvor at lede efter det, og hvordan at lede efter den. Jeg vil vise dig, hvordan du kan udvikle din egen profil på nogen eller enhver virksomhed on-line gratis.
Eksempel på en ejendom investering erhvervelse. Jeg kontaktede en person, der havde lagt en klassificerede tilføje gennem en online avis under fast ejendom finansiering/tjenester for hård penge udlån, private penge långivere. Jeg virkelig bare forsøger at få en fornemmelse for markedet i det specifikke område af landet. Jeg gør dette ved at kontakte forskellige former for fast ejendom fagfolk sådanne agenser, mæglere, titel selskaber/escrow, private/hård penge långivere, fugl hunde, grossister, osv. Når jeg kalder får jeg deres personlige navn og firmanavn, de arbejder for (hvis nogen). Hvis det er en virksomhed dens normalt en LLC, som er meget almindelig i ejendomsbranchen eller en anden type af juridisk enhed. Mange gange folk tale hurtigt eller ikke meget klart på telefonen. Så har jeg altid dem stave deres navn og firmanavn og få dem give mig nogen yderligere kontakt numre, som de kan skal jeg nødt til at tale med dem på et andet tidspunkt.
Når det emne, jeg taler til på telefonen fortæller mig navnet på den virksomhed, han eller hun repræsenterer, og det er en juridisk enhed som en LLC, S-Corp, partnerskab, osv. Jeg ved lige væk, jeg kan få de Firmamedlemmer navne inden for et par minutter. Jeg vil først gå til webstedet stater, hvor enkelt hævder at gennemføre business i og opslag enheden online af selskabets navn.
Næsten alle stater i USA har gratis online søgninger på deres websteder, hvor du kan slå oplysninger om et selskab af firmanavn eller agent navne. Bare gå til din foretrukne søgemaskine som Google eller MSN og skrive navnet på staten og selskaber. Eksempel “Arizona selskaber”, “Texas selskaber”, “Nevada Corporations”. Søgemaskinerne vil typisk returnerer resultaterne din udkig inden for de første to økologiske resultat søgningslisten. Når du kommer til webstedet stater skal du finde hvor på webstedet kan du slå en Corporation. Normalt vil det bare læse “Ser op Corporations”. Skriv navnet på virksomheden, og du kan finde ud af alle virksomhedens medlemmer, adresser, bosiddende agenter, corporate status-god stående – opløst, tilbagekaldt, osv. Hvad jeg typisk gøre, er at finde ud af hvis navn emnet leveres til mig på telefonen er faktisk en faktisk medlem af corporation, og så jeg køre hans eller hendes navn gennem stater database og se hvis han eller hun er involveret i andre former for selskaber. Jeg synes, det er helt almindeligt at have medlemmer involveret i flere selskaber.
Nogle gange vil du ikke finde en virksomheder navn i bestemte stater database. Der kunne være et par grunde til dette. Virksomheden kan være eneejer, eller virksomheden er registreret i en anden stat, men har ikke gemt som en udenlandsk enhed i staten, de gør forretning i. Undertiden opererer virksomheder på denne måde. I dette tilfælde ville det være klogt at søge på Nevada og Delaware corporation-websteder for at bestemme, hvis virksomheden eller agenter er registreret i en af disse to stater. Der er et stort antal virksomheder, der registreres i Nevada og Delaware simpelthen på grund af aktiv beskyttelse. Det er vanskeligt at gennembore det corporate veil under lovene i de to stater og der alene drives mange, mange virksomheder til at registrere i de pågældende stater.
Jeg derefter køre virksomheder navn og agenter navn gennem online courthouse poster i den specifikke county, hvor de bosat i eller drive forretning i. Igen har som med staterne, de fleste amter nogle type oplysninger, der er tilgængelige online. Civilretlige, familieretlige og kriminelle høvle er hvad du vil mest være interesseret i. Du kan gå til den nationale sammenslutning amter ved at gå til- og slå op county af din interesse og du vil gå til deres hjemmeside og se hvad slags poster, der er tilgængelige online for dig at søge. Hvis du ikke kender navnet på amtet, kan du finde en County ved blot at kende byen og staten ved at gå til US Census Bureau og søge deres database, der findes her:
Eller du kan finde et amt af postnummer ved at søge denne database ved blot at indtaste et postnummer
Så snart du finde amter-websted, som du vil søge efter bare køre emnerne navn og firmanavn gennem de forskellige online databaser. Det kan være meget interessant at hvad du kan finde via courthouse poster.
Du skal også køre emner navn, firmanavn, telefonnummer, nogen adresser separat gennem Google-Brug hver kategori – Main Google, Google grupper, Google nyheder. Jeg kører typisk ovenstående søgekriterierne gennem Google Se hvad jeg kan finde og hvor det knytter sig til. Du kan også kontrollere hvis nogen adresse er en mail drop (som mailbokse osv.), eller hvis det er faktisk en gaden placering ved hjælp af en gratis databasesøgning placeret her:
Lad mig give dig et nyligt eksempel på hvordan min typiske undersøgelse starter.
Den enkelte, som jeg for nylig kontaktet i forhold til private penge udlån havde givet mig hans navn og firmanavn da jeg spurgte, hvilket er typisk med nogen kontakter på telefonen. Jeg havde allerede sin kontakt nummer fra Tilføj, at han havde lagt on-line i classifieds under “real estate finansiering/tjenesteydelser”.
Jeg løb først telefonnummer for at se, om det var en cell antal eller et fastnetnummer. Jeg gør det ved at gå til
Jeg løb derefter hans telefonnummer gennem Google for at se, om det vises online overalt. Jeg indtaste telefonnumre i Google som denne:-område kode-præfiks-telefonnummer. Eksempel-“111-555-1212”. Kører denne søgning giver mig en god brugt idé, hvis det telefonnummer, han gav mig har været overalt online. Nogle gange finder jeg et andet navn af virksomheden end hvad de leveres, eller jeg kan finde en hjemmeside hvor telefonnummeret blev brugt som et kontaktnummer, jeg kan selv finde en personlig Tilføj placeret, hvor emnet forsøger at sælge en klassisk bil og den kontakt antal match ed, som jeg allerede havde. Eller jeg kan finde ud af hvilke fora emne hænger ud på, han kan have brugt telefonnummeret der. Hvis jeg finder en hjemmeside, hvor det nummer jeg trådte ind i Google viser op, jeg finde ud af ejer hvem der ejer webstedet ved at søge i whois mappe placeret her-jeg kan finde et andet navn eller faktisk finde ud mit emne denne særlige websted.
Jeg begynde at udvikle min profil af forretnings- og emnet sig ved i første omgang starter med et enkelt telefonnummer. Jeg kan finde alle mulige interessante ting af simpelt hen løb en søgning via Google med fag kontakt telefonnummer.
Jeg så løb det firmanavn, emnet havde givet mig ved at gå online på bestemte stater hjemmeside hvor jeg kan slå op og finde ud af oplysninger om selskaber. Dette vil tillade mig at kontrollere eller afsløre agenter navne. Sikker nok var han medlem af corporation. Men det sidste navn han gav mig var stavet og udtalt meget anderledes end hvad blev afsløret med corporation Søg. Det var langt væk.
Derefter gik jeg til den respektive county web arbejdsplads hen til ransage online for civil- og strafferetlige optegnelser om emnet. Jeg vidste, hvor Amt at søge baseret på telefonnummer emner og også det postnummer, der blev returneret til fag adresse afsløret i corporation søgning via webstedet stater.
Jeg fandt mange civile høvle om emnet vedrørende forretninger, herunder en Exparte, der er gemt for en wire Tryk på fag telefonnummer samt familieretlige sager om vold i hjemmet. Jeg fandt også en kriminel sag-. Besiddelse af marihuana
Nu er det ikke tager en raket videnskabsmand for at gøre op dem noget imod, hvis de ønsker at indgå i et forretningsforhold med dette emne. Der er en større mulighed for at jeg kunne have problemer med denne person og ting kan ikke arbejde så godt i fremtiden.
Der er mange scenarier for, hvorfor du skulle udføre due diligence på en person eller virksomhed. Men husk du bør altid kontrollere eller afsløre oplysninger om en enkeltperson eller virksomhed forud for at indgå i et forretningsforhold.